(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10

Servicemonteur, Rotterdam (fulltime)

Wat ga je doen?
Als servicemonteur heb je een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden. Je houdt je bezig met zowel het mechanisch als het elektrotechnisch onderhoud van onze machines en materieel, voornamelijk op locatie bij de klant. Een belangrijk gedeelte bestaat uit het preventief en correctief onderhouden van de dieselgedreven vloot generatoren, compressoren en lichtmasten. Ook kan je ingezet worden voor het testen en onderhouden van onze lasmachines, zowel bij ons in de werkplaats als op locatie bij de klant. Daarnaast test je de retour gekomen machines en maak je deze weer klaar voor de verhuur. Je maakt onderdeel uit van ons service team die bestaat uit in totaal vier servicemonteurs. Om beurten draai je mee in de consignatie dienst en tot slot draag je zorg voor het keuren van de diverse machines.

 

Wie zoeken wij?
Als servicemonteur heb je een belangrijke en erg brede rol, daarom zijn zelfstandigheid, pro-activiteit en nauwkeurigheid jou op het lijf geschreven. Wij zoeken een enthousiaste collega met een klantgerichte instelling. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is je op het lijf geschreven. Je kunt improviseren en bent op zoek naar een functie waarin je volledig je ei kwijt kunt. Je bent flexibel en bent bereid om over te werken wanneer het druk is.

 

Wat vragen wij?
Wij vragen voor deze functie een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-3 niveau. Je hebt ervaring in een vergelijkbare rol, verkregen door stages of werk. Bij voorkeur ben je reeds in het bezit van de certificaten Basisveiligheid VCA en NEN 3140. Je hebt een goede praktische en theoretische kennis van elektriciteit en mechanica. Kennis van dieselmotoren, compressoren en/of generatoren is niet verplicht maar een absoluut pluspunt. Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat bieden wij?
Als nieuwe Indu-Tools medewerker zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig wegwijs te maken in de organisatie én met onze machines. Omdat we service hoog in het vaandel hebben, krijg je de beschikking over jouw eigen servicewagen. Wij zijn een dynamisch en ambitieuze organisatie die volop in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur. Elke vrijdagmiddag hebben we een kleine borrel als afsluiting van de week. Verder bieden we een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder een consignatievergoeding, 23 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goed pensioen.

 

Locatie:
Rotterdam, Nederland.

 

Wie zijn wij?
Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Wij zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Met één telefoontje nemen wij de gehele organisatie rondom materieel uit handen en zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment en op de juiste plaats terecht komen. Wij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur, pneumatische-, hydraulische-, handmatige- en elektrische gereedschappen en machines. We zijn opgericht in 2005, hebben momenteel 50 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in zowel Rotterdam als Beverwijk.

 

Interesse?
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl. Binnen één week nemen wij contact met je op.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.