(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10

Logistiek medewerker, Rotterdam (fulltime)

Wat ga je doen?
De afdeling logistiek is binnen Indu-Tools de spil als het gaat om het optimaal laten verlopen van het proces rondom de inkomende en uitgaande goederen. Als logistiek medewerker zet je met behulp van jouw scanner alle technische materialen klaar die op jouw pakbon staan. Dit kunnen tal van verschillende materialen zijn, bijvoorbeeld lasmachines, verlichting, verloopkabels etc. Indien nodig help je met het laden van de materialen in de vrachtwagen en maak je gebruik van de heftruck. Daarnaast zorg je ervoor dat de materialen die retour zijn gekomen op de juiste manier in ontvangst worden genomen en via de scanner worden retour geboekt. Ook controleer je de materialen op eventuele schades en sta je klanten te woord. Tot slot kan je tijdens stops ingezet worden als logistiek medewerker op onze Indu-Tools uitgiftepunten op locatie bij de klant.

 

Wie zoeken wij?
Als logistiek medewerker zorg je ervoor dat de juiste materialen worden afgegeven aan de klant. Daarom is nauwkeurigheid ontzettend belangrijk. Ook kan je goed zelfstandig werken en ben je pro-actief. Je hebt affiniteit met techniek en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en bent bereid om over te werken wanneer het druk is. Verder beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift.

 

Wat vragen wij?
Wij vragen voor deze functie een afgeronde opleiding logistiek op minimaal MBO niveau en je bent in het bezit van een rijbewijs B. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een vergelijkbare rol. Daarnaast heb je affiniteit met techniek.

 

Wat bieden wij?

Als nieuwe Indu-Tools medewerker zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig wegwijs te maken in de organisatie én met onze materialen/machines. Wij zijn een dynamisch en ambitieuze organisatie die volop in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur. Verder bieden we een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, 23 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goed pensioen.

 

Locatie:
Rotterdam, Nederland.

 

Wie zijn wij?

Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Met één telefoontje nemen wij de gehele organisatie rondom materieel uit handen en zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment en op de juiste plaats terecht komen. Wij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur, pneumatische-, hydraulische-, handmatige- en elektrische gereedschappen en machines. We zijn opgericht in 2005, hebben momenteel ruim 50 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in zowel Rotterdam als Beverwijk.

 

Interesse?
Als je aan de functie-eisen voldoet en je bent in deze uitdagende functie geïnteresseerd, solliciteer dan voor de sluitingsdatum. Stuur je cv én motivatie voor 24 februari 2021 per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.