(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10

Dieselmonteur (fulltime)

Dieselmonteur

Indu-Tools Group (Indu-Tools B.V. + I-Rental N.V.) is een vooraanstaande verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. We zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Indu-Tools is opgericht in 2005 en in 2020 is I-Rental overgenomen. Wij zijn nu een van de grote industriële verhuurders op de Nederlandse, Belgische en Franse markt. Momenteel hebben we ongeveer 100 medewerkers in dienst en de hoofdkantoren zijn gevestigd in Rotterdam en Antwerpen.

 

De Functie

Als Dieselmonteur heb je een afwisselende functie en ben je bezig met zowel mechanische als elektrotechnische werkzaamheden aan onze machines en materieel. Je werkzaamheden bestaan onder andere uit het lokaliseren en zelfstandig oplossen van defecten, storingen en andere problemen van diesel aangedreven vloot generatoren en compressoren, lasdiesels en lichtmasten. Je test retour gekomen machines en maakt deze weer klaar voor de verhuur. Ook zorg je ervoor dat de diverse machines gekeurd worden en verzorg je het nodige onderhoud. Je werkt aan generatoren van 20 kVA tot 400 kVA en aan compressoren van 3 m3 tot 31 m3, aan lichtmasten mobiel of stationair en aan onze magazijn containers. Het kan nodig zijn dat je service op locatie bij de klant moet verzorgen en advies aan klanten geeft over het gebruik van de machines en het onderhoud van de motoren.

 

Werkomgeving

Je komt te werken op onze locatie in Rotterdam binnen het team van de werkplaats dat bestaat uit 18 collega’s, waarvan in totaal drie dieselmonteurs. Naast al het harde werken hechten wij er waarde aan dat ook de sfeer onderling goed en gezellig is.

 

Jouw Profiel

  • Je hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau.
  • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie, bijvoorbeeld als automonteur
  • Je hebt een klantgerichte houding en je bent flexibel, zelfstandig en nauwkeurig
  • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt een rijbewijs B.

 

Ons Aanbod

Als je bij Indu-Tools Group komt werken, dan bieden wij jou een marktconform salaris. Daarnaast kennen wij een uitgebreid arbeidsvoorwaardenpakket, waaronder een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling, reiskostenvergoeding, 23 vakantiedagen en 13 ADV dagen bij een voltijd dienstverband en een goede pensioenregeling via ASR.

 

Contact

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.