(0)

Beverwijk

0251 - 726169

Rotterdam

010 - 8509010

Chauffeur BE/CE

Wat ga je doen?

De afdeling logistiek is binnen Indu-Tools de spil als het gaat om het optimaal laten verlopen van het proces rondom de inkomende en uitgaande goederen. Als chauffeur bij Indu-Tools ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct afleveren en ophalen van huurartikelen bij de klant. Dit kunnen tal van verschillende materialen zijn, zoals lasmachines, verlichting, compressoren en generatoren. Indien nodig help je met het laden van de materialen in de vrachtwagen en maak je gebruik van de heftruck. Wanneer de klant het materieel niet meer nodig heeft, draag je tevens zorg voor het correct ophalen van het huurmaterieel. Hierbij controleer je aan de hand van de bon op volledigheid en draag je het materieel over aan de collega’s van de afdeling logistiek.

 

Wie zoeken wij?

Als chauffeur zorg je ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment worden afgegeven aan de klant. Daarom is nauwkeurigheid ontzettend belangrijk. Ook kun je goed zelfstandig werken en ben je proactief. Je hebt affiniteit met techniek en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je bent flexibel en bent bereid om over te werken wanneer het druk is of te ondersteunen bij andere afdelingen. Je bent in het bezit van een VCA-basis certificaat, dan wel bereid deze te behalen. Tot slot beheers je de Nederlandse taal in woord en geschrift, Duits is een pre.

 

Wat bieden wij?

Als nieuwe Indu-Tools medewerker zal je eerst ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig wegwijs te maken in de organisatie én kennis te laten maken met ons materieel. Verder krijg je de beschikking over jouw eigen bestelwagen. Wij zijn een dynamisch en ambitieuze organisatie die volop in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur. Elke vrijdagmiddag hebben we een kleine borrel als afsluiting van de week. Verder bieden we een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, 23 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goed pensioen.

 

Locatie:

Rotterdam, Nederland.

 

Wie zijn wij?

Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Met één telefoontje nemen wij de gehele organisatie rondom materieel uit handen en zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment en op de juiste plaats terecht komen. Wij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur, pneumatische-, hydraulische-, handmatige- en elektrische gereedschappen en machines. We zijn opgericht in 2005, hebben momenteel ruim 50 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in zowel Rotterdam als Beverwijk.

 

Interesse?

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.