Binnendienst monteur

Wat ga je doen?
Als binnendienst monteur heb je een veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheden. Je houdt je bezig met zowel het mechanisch als elektrotechnisch onderhoud van ons materieel. Je bent werkzaam in onze werkplaats in Rotterdam en houdt je bezig met een grote diversiteit aan werkzaamheden. Een belangrijk gedeelte bestaat uit het testen, repareren en weer verhuur klaar maken van de gehele huurvloot van Indu-Tools. Hierbij kan je denken aan elektrische en pneumatische handgereedschappen, fietsen, verlichting, hijs apparatuur, lasmachines, etc. Tot slot draag je zorg voor het keuren van de diverse gereedschappen. Dit doe je niet alleen, maar samen met een team van 23 gemotiveerde allround monteurs.

 

Wie zoeken wij?
Wij zoeken een enthousiaste collega die leergierig is en overal het fijne van wil weten. Als binnendienst monteur heb je een belangrijke en erg brede rol, daarom zijn zelfstandigheid, pro-activiteit en nauwkeurigheid jou op het lijf geschreven. Je bent flexibel en bent bereid om over te werken wanneer het druk is. V

 

Wat vragen wij?
Wij vragen voor deze functie een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-2 niveau. Je hebt ervaring in een vergelijkbare rol, verkregen door stages of werk. Je hebt een goede praktische kennis van techniek in het algemeen. Bij voorkeur ben je al in het bezit van het certificaat Basisveiligheid VCA. Wij zijn niet op zoek naar een alleskunner, maar we zijn wel op zoek naar iemand die een alleskunner wil worden.

 

Wat bieden wij?
Als nieuwe Indu-Tools medewerker zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig wegwijs te maken in de organisatie én met onze machines. Wij zijn een dynamisch en ambitieuze organisatie die volop in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur. Elke vrijdagmiddag hebben we een kleine borrel als afsluiting van de week. Verder bieden we een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, 23 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goed pensioen.

 

Locatie:
Rotterdam, Nederland.

 

Wie zijn wij?
Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Wij zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Met één telefoontje nemen wij de gehele organisatie rondom materieel uit handen en zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op het juiste moment en op de juiste plaats terecht komen. Wij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur, pneumatische-, hydraulische-, handmatige- en elektrische gereedschappen en machines. We zijn opgericht in 2005, hebben momenteel 54 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in zowel Rotterdam als Beverwijk.

 

Interesse?
Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl. Binnen één week nemen wij contact met je op.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus
Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.