(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10
  • Je bent op zoek naar?

  • Je bent op zoek naar?

Werken bij

Werken bij Indu-Tools betekent dat je onderdeel uitmaakt van een dynamisch en informeel team met een Rotterdamse mentaliteit, waarbij je graag onze klanten goed van dienst bent en je behulpzaam en servicegericht opstelt. Indu-Tools is opgericht in 2005 en sindsdien hard gegroeid. Inmiddels werken we met ons team van 50 medewerkers voor bekende en minder bekende organisaties en hebben we onze huurvloot flink kunnen uitbreiden. Daarnaast hebben we eind 2018 een extra vestiging in Beverwijk geopend en hebben we een vaste locatie op Shell Pernis. Ons hoofdkantoor in Rotterdam is gevestigd in Charlois, vlak langs de A15. Zo zijn we goed bereikbaar voor zowel onze klanten, als onze medewerkers.

 

Naast al het harde werken hechten wij er waarde aan dat ook de sfeer onderling goed en gezellig is. Om deze reden vinden we het belangrijk dat ook nieuwe collega’s goed in het team passen en net zo enthousiast zijn als wij. Daarnaast sluiten we de week standaard af met een vrijdagmiddagborrel.

 

Lijkt het jou leuk om ons team te versterken en ben je enthousiast geworden van een van openstaande functies? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl.

 

De volgende vacatures staan momenteel open: