(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10
  • Je bent op zoek naar?

Nieuwspagina

Indu-Tools is de verhuurspecialist voor de Industrie, Petrochemie en Maritieme sector. Wij bieden aan onze klanten professionele totaaloplossingen voor industriële projecten en turnarounds. Wilt u meer lezen over onze expertise, nieuwste producten, projecten en kennismaken met onze medewerkers? Lees dan hieronder onze meest recente bedrijfsactiviteiten.

Nieuwsberichten:

06/08/2021

Ook tijdens de vakantieperiode zijn wij u graag van dienst

Extra stroomvoorziening nodig op locatie? Een lichtingsplan voor op uw project? Of een on-site shop met bemanning voor op uw turnaround? Ook tijdens de vakantieperiode zijn wij u graag van dienst voor alle projecten of voorbereidend werk voor na de vakantieperiode. ☀️

Vanuit onze vestigingen in Nederland, België en Frankrijk kunnen wij het materieel direct bij u leveren, zodat u snel aan de slag kunt.

Lees meer >

29/07/2021

Indu-Tools pakt partnerrol op - Europoort Kringen juli 2021

De bundeling van krachten van Indu-Tools en I-Rental NV zorgen ervoor dat wij onze klanten kunnen voorzien van één aanspreekpunt voor het gehele project. ✅

“Indu-Tools is van huis uit lasexpert, waar I-Rental specialist is in tijdelijke lucht, licht en stroomkracht. De twee bedrijven vullen elkaar daarom goed aan” vertelt Sander Matthijssen aan Europoort Kringen.

Voor zowel contractoren als eindklanten zijn wij dé partner voor totaaloplossingen op uw project en turnaround. Van on-site shop met bemanning tot de aanleg en demontage van de gehele lichtvoorziening. Benieuwd naar de ontwikkelingen? Lees het hele interview.

Lees meer >

14/07/2021

Onze nieuwste 20 KvA, stage V aggregaten staan klaar om verhuurd te worden

Onze nieuwste 20 KvA, stage V aggregaten staan klaar om verhuurd te worden. Speciaal met wegonderstel, zodat u deze gemakkelijk kunt verplaatsen en ook op locatie overal genoeg stroom heeft. ✔️

Heeft u interesse in een van deze nieuwste aanwinsten? Of een van onze andere artikelen? Neem gerust vrijblijvend contact op.

Lees meer >

23/02/2021

Wie zijn wij? Maak kennis met Jens, een van onze servicemonteurs.

Onze servicemonteurs staan 24/7 voor u klaar. Met de goed uitgeruste servicewagens zijn zij snel ter plekke om een eventuele storing snel en doeltreffend te verhelpen. Zo beperken we onnodige stilstand tot een minimum.

Jens werkt bijna 2 jaar bij Indu-Tools als servicemonteur. Hij onderhoudt dieselmachines, zoals compressoren, aggregaten en lichtmasten, in de werkplaats én op locatie. Lees hier het interview met Jens.

Lees meer >

17/02/2021

Passie voor Techniek en Service

In de nieuwste editie van de Petrochem verscheen ons artikel over de voordelen van de samensmelting van I-Rental en Indu-Tools voor onze klanten.

“Niet alleen beschikken we nu over meer hooggekwalificeerd personeel, ook onze huurvloot is aanzienlijk vergroot en vult elkaar optimaal aan. Klanten die bij ons huren kunnen gebruikmaken van het totale productenpalet van de twee organisaties.”

Lees meer >

27/01/2021

Ook tijdens de avondklok staan wij voor u klaar!

In heel Nederland geldt vanaf zaterdag 23 januari een avondklok. Onze 24/7 service blijft gedurende de avondklok ongewijzigd. Heeft u onverwachts een storing? Dan kunt u ons bereiken op ons gebruikelijke nummer: 010 85 09 010. Onze medewerkers zijn uiteraard in het bezit van de vereiste werkgeversverklaring avondklok om u van dienst te zijn tussen 21:00 – 04:30.

Lees meer >