(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10

Wie zijn wij? Maak kennis met onze keurmeester, Peter-Jan

Peter-Jan werkt al 8 jaar bij Indu-Tools. Hij is begonnen op de oude vestiging in Dordrecht en meeverhuist naar Rotterdam. Als allround monteur, gespecialiseerd in hef- en hijsmaterieel, keurt hij al ons gerelateerde materieel. Eerder dit jaar heeft Peter-Jan met vlag en wimpel zijn TCVT certificaat behaald en is hij dus officieel landelijk geregistreerd keurmeester voor het hef- en hijsmaterieel.

Hoe ben je bij Indu-Tools terecht gekomen?
Ik ben binnengekomen als fietsmonteur, maar al snel leerde ik ook andere werkzaamheden in de werkplaats. Mijn leidinggevende zag potentie en zo kwamen er steeds meer werkzaamheden bij. Ik ben sinds kort officieel landelijk geregistreerd als keurmeester voor het hef- en hijsmaterieel. Hierdoor is er ook veel meer verantwoordelijkheid bij mij komen te liggen. Dit is een belangrijk onderdeel van mijn werkzaamheden.

Wat zijn uitdagingen binnen de organisatie?
Een van de uitdagingen is om bij een spoedbestelling de artikelen zo snel en goed mogelijk te keuren. Het moet immers zo snel mogelijk en veilig naar de klant.

Hoe zou je werken bij Indu-Tools omschrijven?
Gezelligheid staat hoog in het vaandel. De sfeer is hier heel goed. Naast dat het gezellig is wordt er ook hard gewerkt. Ik werk in een groot team, waarbij iedereen kennis heeft over iets anders. Als er vragen zijn over het hef- en hijsmaterieel, dan zijn mijn collega Melvin en ik de experts en helpen onze collega’s graag verder. Maar op een ander expertisegebied heeft een collega de juiste kennis om je verder te helpen. Je kunt dus altijd wel bij iemand terecht met je vragen.

Welk project is je bijgebleven?
Voor een project leverden we aggregaten en dieseltanks op een jack-up schip. De klant wilde graag dat het materieel draaiend geleverd werd en dus zorgde we ook voor de opbouw. Het jack-up schip staat op poten in het water, waardoor je ter hoogte van de windmolens staat. Dit was heel indrukwekkend.

Hoe zie je de toekomst van Indu-Tools?
Indu-Tools levert nu al materieel over de hele wereld. Dat vind ik fascinerend. Ik denk dat we in de toekomst nog veel meer leveringen buiten Nederland zullen verzorgen. De afgelopen jaren zijn we hard gegroeid en we gaan zeker nog verder uitbreiden. We zijn een ambitieuze organisatie waar veel potentie in zit.