(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10

Wie zijn wij? Maak kennis met "het gouden duo"​ van Indu-Tools

Ish en Bart werken al sinds het begin van hun Indu-Tools carrière nauw samen. Na een aantal mooie individuele stappen binnen de organisatie werken ze sinds maart van dit jaar weer samen op dezelfde afdeling. Bart in de rol van teamleider en Ish als meewerkend voorman. Ze noemen zichzelf ook wel het gouden duo.  

Hoe zijn jullie bij Indu-Tools terecht gekomen?
I: Via een (oud) collega ben ik bij Indu-Tools terecht gekomen. Na twee weken mocht ik op gesprek komen en werd ik direct aangenomen. Toen werkte ik al met Bart samen, we zijn een goed team en hebben een speciale band. Bart is administratief wat sterker en ik heb weer andere kwaliteiten, waardoor we elkaar goed kunnen aanvullen.

B: Ik ben ook via een (oud) collega bij Indu-Tools binnengekomen. Op weg naar huis had ik al het contract in mijn mailbox en kon direct starten. Na ongeveer 3,5 jaar maakte ik de stap naar de binnendienst. Sinds maart werken Ish en ik weer samen op de logistieke afdeling. Deze runnen we nu samen. We zitten op één lijn, waardoor de samenwerking goed verloopt. We hebben beiden veel ervaring opgedaan binnen Indu-Tools en weten daardoor hoe alles hier werkt.

Hoe zouden jullie Indu-Tools als bedrijf omschrijven?
B: De sfeer binnen Indu-Tools is goed. Men wil voor elkaar werken, waardoor men voor elkaar klaar staat. Dat is heel belangrijk.

I: Inderdaad, het is net als een teamsport. Je doet het met elkaar.

B: Als er op vrijdagmiddag een last minute order binnenkomt blijven we allemaal iets langer en pakken we de order samen op, in plaats van dat één collega dit werk in zijn eentje moet doen en langer moet doorwerken.

Wat vinden jullie belangrijkste aan het samenwerken?
B: Het is belangrijk dat iedereen op dezelfde manier werkt. Structuur en netheid zijn hierin belangrijke elementen. Hierdoor kunnen we ons flexibeler opstellen, overzicht houden over de werkzaamheden en efficiënt werken. Als je bijvoorbeeld een machine gaat halen uit het magazijn, dan neem je materieel dat in het magazijn moet worden opgeslagen direct mee.

I: Netheid en orde zijn belangrijk elementen in je taken. We geven aan onze medewerkers een basistraining zodat zij dit doorvoeren in hun werkzaamheden.

B: Juist, want dan is er overzicht en weet iedereen wat waar hoort. Je bent met veel verschillende taken tegelijk bezig, daardoor is dit super belangrijk. We kijken ook naar de afwisseling in taken, zodat we het werk voor iedereen uitdagend en interessant houden. Wij denken in oplossingen, hierin lijken Ish en ik op elkaar.

Waar zijn jullie trots op binnen Indu-Tools?
B: Ik ben trots als ik aan het einde van de dag door de loods loop en het is netjes, de orders staan klaar voor de volgende dag, wat er geretourneerd moet worden staat, geordend met labels, klaar. Zo weet iedereen wat hij de volgende dag moet doen. Maar ook als we een grote order met elkaar oppakken, alles soepel verloopt en deze snel de deur uit gaat. Soms lijkt het qua timing onhaalbaar, maar dan lukt het ons toch!

I: Ja, en dat geeft rust. Dan ga je met een lekker gevoel naar huis en de volgende dag kun je in rust en orde starten.