(0)

Beverwijk

0251 - 726169

Rotterdam

010 - 8509010

Vestiging Indu-Tools regio Noord-Holland viert 1- jarig bestaan

Een jaar na de opening van Indu-Tools regio Noord-Holland gevestigd in Beverwijk vroegen wij aan vestigingsmanager Peter Zwemmer naar de stand van zaken.

Peter, hoe heb jij het afgelopen jaar ervaren?
“Als heel dynamisch! Samen met mijn collega Jan Komen, de logistiek coördinator van onze nieuwe vestiging, heb ik het afgelopen jaar heel veel energie gestoken in het opbouwen van een nieuwe klantenkring, het bekijken van hun wensen en het analyseren van de specifieke behoeftes van deze regio en haar industrie. En natuurlijk het onderzoeken van de mogelijkheden voor de services van Indu-Tools. We hebben heel veel gezaaid en nu merken we echt al dat we daar de vruchten van plukken.”

Kun je dat toelichten?
“Jazeker, je ziet dat de bedrijven ons steeds beter weten te vinden, naast de vaste klanten krijgen we nu ook steeds meer opdrachten via mond tot mond reclame en via het opgebouwde netwerk binnen. Dat is mooi om te zien en geeft veel voldoening.”

Het hoofdkantoor van Indu-Tools zit in Rotterdam, kun je aangeven wat de verschillen zijn in type klant of service in vergelijking met jouw vestiging?
“Naast Petrochemische bedrijven heb je in Noord-Holland, in tegenstelling tot Rotterdam, meer bedrijven die in de infratechniek, dus grond-weg en waterbouw, werkzaam zijn. Dit vraagt vaak net een ander type materiaal. Wij zijn dan ook heel erg gefocust op het begrijpen van deze markt en het aanpassen en uitbreiden van onze vloot om deze markt zo goed als mogelijk te bedienen.”

Kun je hiervoor wat voorbeelden noemen?
“Ja, denk hierbij aan 6 kVA aggregaten, trilplaten of ook bijvoorbeeld hekwerk, iets wat je in de vestiging in Rotterdam minder snel tegen zult komen.”

Wat zijn jullie ambities voor de komende jaren?
“We willen de bedrijven in deze regio nóg beter kunnen bedienen en ons breder opstellen. We denken dat we met de Indu-Tools eigen aanpak die staat voor; betrokkenheid, brede productkennis en snel en accuraat handelen, het verschil maken. Met de tijd hoort daar natuurlijk een grotere vestiging met eigen werkplaats en technische dienst bij, dit wordt nu nog vanuit Rotterdam verzorgt.”

Denk je ook nog aan beetje ontspanning met al deze ambitieuze plannen?
“Jazeker, naast veel tijd met mijn gezin besteden, vind ik het leuk om in het weekend heel vroeg op mijn racefiets te stappen. Dan kan ik mijn gedachten even helemaal op nul zetten. Ik maak ruim 5000 km per jaar op deze manier, heerlijk!”