(0)

Beverwijk

0251 - 726169

Rotterdam

010 - 8509010

Veiligheid voor uw werknemers met het juiste materieel en advies

Veiligheid voor uw werknemers met het juiste materieel en advies. Vandaag is het Werelddag voor Veiligheid en Gezondheid op het werk. Op deze dag focussen we extra op de preventie van arbeidsongevallen en beroepsziekten. In de huidige crisistijd wordt er gelukkig ontzettend veel aandacht besteed aan de veiligheid en gezondheid van onze medemens, waarbij de maatregelen op de werkvloer extra focus hebben. Ook buiten de COVID-19 maatregelen om, zijn veiligheidsregels, het juiste gebruik van materieel en het dragen van PBM’s zeer belangrijk. Binnen Indu-Tools wordt hier aandacht aan besteed door het volgen van extra trainingen, zodat wij onze klant kunnen voorzien van het juiste materieel met bijbehorend advies.

Zo hebben onze medewerkers onlangs een interne lastraining gevolgd. Voorzien van alle PMB’s en de juiste instructie konden zij het lassen in de praktijk oefenen. Met deze extra trainingen

willen wij onze medewerkers van extra kennis voorzien van de regelgeving omtrent het lassen en de werking in de praktijk. De medewerkers van Indu-Tools hebben kennis van de vloot en weten waar zij over praten om u te voorzien van het juiste advies omtrent materieelgebruik. Het juiste gebruik van het materieel is essentieel en verkleint de kans op ongevallen.

Het dragen van de juiste PBM’s on site biedt tevens meer veiligheid voor uw medewerkers. Handschoenen, mondkapjes, gelaatsbescherming, gehoorbescherming, afhankelijk van de werkzaamheden. Wij kunnen u voorzien van de noodzakelijke PBM’s voor uw project of turnaround.

Wilt u weten waar u de veiligheid voor uw medewerkers verder kunt aanscherpen? Neem gerust contact op met een van onze vestigingen.