(0)

Beverwijk

0251 72 61 69

Rotterdam

010 85 090 10

Lichtvoorziening voor op ieder project

Nu de donkere dagen weer aanbreken, kunnen we komende maanden wel wat extra licht gebruiken. Het werken in de vroege ochtend of late uurtjes betekent dat extra verlichting een must is om veilig te blijven werken. Maar welke verlichting huurt u voor welke klus?

Indu-Tools heeft verschillende opties in het assortiment om uw project van licht te voorzien. Heeft u bijvoorbeeld ruimtelijke verlichting nodig voor op een bouwplaats, dan is een lichtmastaggregaat de ideale oplossing. In ons assortiment hebben we zowel stationaire als mobiele lichtmasten, voorzien van de nieuwste technologieën. Hierdoor staan ze garant voor maximale lichtopbrengst en minimaal brandstofverbruik.

U kunt gebruik maken van de ingebouwde lichtsensor, waardoor de lichtmastaggregaat ’s avonds bij schemer aangaat en ’s ochtends weer uitschakelt. U kunt ook gebruik maken van de timerfunctie, waarbij u zelf het tijdstip instelt waarop de lichtmast in- en uit wordt geschakeld.

Beide functies zijn zowel duurzaam, als kostenbesparend. In al onze diesel aangedreven machines bevindt zich de MSA-functie. De lichtmastaggregaten zijn hier dus ook van voorzien. Hierdoor kunt u de lichtmastaggregaat ook prima gebruiken voor het verlichten van een bouwplaats in de petrochemische industrie.

Heeft u binnen ruimtelijke verlichtingen nodig? Dan is het gebruik van strengkabels of buisarmatuur een goede optie. Beide bieden wij aan in LED verlichting en zijn doorlusbaar, waardoor ook grotere binnen ruimtes volledig verlicht worden. Heeft u vervolgens specifieke werkzaamheden in een ruimte? Dan kunt u daarnaast gebruik maken van zogenaamde persoonlijke verlichting, zoals een bouwlamp. Ook deze zijn bij ons voorzien van LED verlichting.

Voor ieder project is dus een ander type verlichting noodzakelijk om de werkzaamheden veilig en juist uit te voeren. Onze vertegenwoordigers en binnendienst medewerkers staan graag voor u klaar om u meer te vertellen over welk soort verlichting u het beste kunt gebruiken voor uw project of turnaround.