(0)

Beverwijk

0251 - 726169

Rotterdam

010 - 8509010

Corona Update

Het Covid-19 virus beheerst op dit moment ons leven. Er is een ongekende situatie ontstaan die van ons allemaal extra inspanningen en aanpassingsvermogen vereist zodat iedereen gezond blijft en zo veilig mogelijk kan werken. Uiteraard heeft Indu-Tools gepaste maatregelen getroffen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn, waarbij uw veiligheid en de veiligheid van onze werknemers voorop staan.

Onze vestigingen zijn geopend en hier kunt u gewoon terecht voor het ophalen en retourneren van materieel. De extra hygiëne voorschriften zijn hier van toepassing en ook wij hanteren de 1,5 meter afstand tot elkaar. Ons kantoor, zowel in Rotterdam als Beverwijk, kunt u via de gebruikelijke kanalen bereiken. Voor onze vestiging in Rotterdam kunt u mailen naar info@indu-tools.nl en ons bellen op 010-8509010, voor onze vestiging in Beverwijk kunt u mailen naar Beverwijk@indu-tools.nl en ons bellen op 0251-726169.

Indu-Tools blijft tevens de opdrachtgevers tijdens de komende Turnarounds en andere projecten volledig supporten. Op de projecten sites hebben wij onze bemande Indu-Tools gereedschapscontainers aangepast aan alle social distancing eisen. Hierdoor is het ophalen en inleveren van gereedschap en materieel volledig veilig.

Samen vinden we de beste oplossingen voor een veilige continuïteit van de projecten. We blijven met u meedenken, neem gerust contact op voor advies over bijvoorbeeld dringend tijdelijke extra stroom-, licht- & luchtvoorziening of speciaal gereedschap en PBM’s! Indu-Tools staat 24/7 voor u klaar. Zorg voor elkaar, denk aan elkaars veiligheid.