• Je bent op zoek naar?

Magazijn op locatie

Wij vinden het belangrijk om je compleet te ontzorgen tijdens een project of turnaround. Een van onze mogelijkheden hierin is het uit handen nemen van het magazijnbeheer. Door middel van ons moderne uitgiftesysteem op locatie worden ongewenste vertragingen voorkomen en de hands-on tooltime verhoogd. Door deze werkwijze garanderen wij voldoende beschikbaarheid van het diverse materieel. Onze betrokkenheid en goede communicatie met onze klanten en gebruikers zorgen ervoor dat wij tijdig inspelen op de pieken en dalen tijdens een project of turnaround.

 

Magazijn Personeel

Ons personeel is gekwalificeerd, ervaren en beschikt over vaktechnische kennis op het gebied van magazijnbeheer om je optimaal van dienst te kunnen zijn. Daarnaast zijn we in staat praktijk- en doelgericht mee te denken en vooruit te kijken tijdens een project of turnaround. Hierdoor zorgen wij er voor dat alles soepel verloopt en dat er altijd voldoende gekeurd materieel beschikbaar is.

Barcode registratie

Ons barcode registratiesysteem zorgt voor een soepele doorloop bij uitgifte en inname van de diverse gereedschappen tijdens een project of turnaround. Al ons materieel is namelijk voorzien van een barcode, waardoor ze makkelijk te registreren zijn met onze barcodescanners. Je kunt er ook voor kiezen om te werken met een persoonsgebonden pasjessysteem. Deze manier van werken zorgt voor transparantie en heldere inzichten in het gehuurde en gekochte materieel per persoon. Tevens staan de keuringsdata en certificaten per item direct online tot je beschikking.

 

Materieel rapportage

Met ons systeem heb je volledige controle en transparantie over de bezetting van de diverse gereedschappen en machines. Wij werken met overzichtelijke documentatie en rapportages, deze worden opgeslagen op je persoonlijke klantenpagina in het klantenportaal. Hier kun je onder andere de huuroverzichten, persoonsgebonden administratie, retourbonnen en huurhistorie inzien. Hierdoor heb je in één oogopslag al je gegevens inzichtelijk.

 

Verkoop en uitgifte PBM’s & Verbruiksmaterialen

Bij het uitgeven van de diverse gereedschappen kunnen direct de juiste PBM’s en verbruiksartikelen meegeleverd worden. Zo ben je er zeker van dat de medewerkers van de juiste en goedgekeurde PBM’s en verbruiksartikelen gebruik maken. Deze uitgifte kan zowel geautomatiseerd als handmatig geschieden.