(0)

Beverwijk

0251 - 726169

Rotterdam

010 - 8509010

 

Wat ga je doen?

Als dieselmonteur heb je een diverse functie met veel verantwoordelijkheden. Je houdt je bezig met zowel het mechanisch als elektrotechnisch onderhoud van onze machines en materieel. Je werkzaamheden zijn zeer divers. Een belangrijk gedeelte bestaat uit het preventief en correctief onderhouden van de diesel gedreven  vloot  generatoren, compressoren, lichtmasten enzovoorts. Ook kan je ingezet worden voor het testen en onderhouden van onze lasmachines zowel bij ons in de werkplaats als op locatie bij de klant. Ook test je de retour gekomen machines en maak je deze weer klaar voor de verhuur. Je draait mee in de consignatie dienst en tot slot draag je zorg voor het keuren van de diverse machines.

 

Wie zoeken wij?
Als dieselmonteur heb je een belangrijke en erg brede rol, daarom zijn zelfstandigheid,  pro-activiteit en nauwkeurigheid jou op het lijf geschreven.  Wij zoeken een flexibele collega met een klantgerichte instelling. Zelfstandig werken en het vlot omgaan met mensen is je op het lijf geschreven. Je kunt improviseren en bent op zoek naar een brede functie waarin je volledig je ei kwijt kunt. Je bent flexibel en bent bereid om over te werken wanneer het druk is. Verder beheers je de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

 

Wat vragen wij?

Wij vragen voor deze functie een afgeronde technische opleiding op minimaal MBO-3 niveau. Je hebt ervaring in een vergelijkbare rol, verkregen door stages of werk. Bij voorkeur ben je reeds in het bezit van de certificaten Basisveiligheid VCA en NEN 3140. Je hebt een goede praktische en theoretische kennis van elektriciteit en mechanica. Kennis van dieselmotoren, compressoren en/of generatoren is niet verplicht maar een absoluut pluspunt.

 

Wat bieden wij?

Als nieuwe medewerker binnen Indu-Tools zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig wegwijs te maken in de organisatie. We zijn een dynamisch en ambitieuze organisatie die volop in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur. We eindigen de week steevast met een hapje en een drankje, we bieden een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 23 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goed pensioen.

 

Locatie:

Rotterdam, Nederland.

 

Wie zijn wij?

Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. We zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Met één telefoontje nemen wij de gehele organisatie rondom materieel uit handen en zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op de juiste plaats terecht komen. Wij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur, pneumatische-, hydraulische-, handmatige- en elektrische gereedschappen en machines. We zijn opgericht in 2005, hebben momenteel ruim 40 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in wel Rotterdam als Noord Holland.

 

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

 

Interesse?

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: werkenbij@indu-tools.nl.