Verhuur

Indu-Tools is een vooruitstrevende verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. Wij zorgen ervoor dat de juiste materialen op de juiste plaats terecht komen. Service aan de klant staat bij ons centraal. Met één telefoontje nemen wij u de organisatie rondom materieel uit handen. Wij leveren aggregaten, compressoren, as-apparatuur en pneumatische, hydraulische, handmatige en elektrische gereedschappen en machines. Kortom: Indu-Tools verhuurt alles wat u nodig heeft voor uw project, turnaround of werkplaats.

Wij zijn op de hoogte van alle technische ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Door deze benadering, in combinatie met onze jarenlange ervaring, kunnen wij nauwkeurig inschatten wat u nodig hebt op de werkvloer.

We hebben een flexibele houding en een zeer breed assortiment. Op die manier speelt InduTools direct in op uw vraag naar materieel. Ons materieel is van technologisch hoogwaardige kwaliteit. Wij hanteren alleen A-merken die zich reeds bewezen op de markt. Al onze materialen zijn te huur voor periodes van minimaal een week tot zo lang u het wenst. Ons personeel is zeer deskundig en professioneel. Zij beschikken over jarenlange ervaring in het vakgebied.

Indu-Tools beschouwt iedere opdracht als uniek. We bieden u advies en informatie over geschikt materieel voor uw specifieke project of turnaround. Ook een op maat ingericht magazijn op locatie behoort tot de mogelijkheden.

Verhuur

Aggregaten

Aggregaten

Lasapparatuur

Lasapparatuur

Fietsen

Fietsen