Vacatures

Technisch inkoper / Fleetmanager

Wat ga je doen?

Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. We zijn een dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Dat betekent dat onze inkoop en Fleetmanagement van groot belang is binnen onze organisatie.

Als Technisch inkoper / Fleetmanager ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer van zowel onze verkoop- als verhuur artikelen. Je plaatst daarbij de bestellingen en tevens richt jij je op verdere, strategische samenwerking met zowel bestaande als nieuwe leveranciers. Ook het beoordelen van leveranciers en het maken van prijsafspraken behoren tot je takenpakket. Verder ben je verantwoordelijk voor het opstellen van het inkoopjaarplan en zorg je dat je conform dit plan dat de doelstellingen worden behaald. Daarnaast is het analyseren van de voorraad in het verhuursysteem een van de taken. Op basis van deze gegevens beoordeel je de voorraadniveaus en onderneem je actie waar nodig. Je bent als Technisch inkoper / Fleetmanager volledig op de hoogte van het bestaande producten portfolio en voert continu analyses uit. De verhuur industrie is een kapitaal intensieve markt, daarom is het uitvoeren van deze analyses en het acteren hierop van groot belang. Maandelijks analyseer en rapporteer je de utilisatie/ belastinggraad, de winstgevendheid en de afschrijving per productgroep en doe je aan de hand daarvan investeringsvoorstellen aan het management.

Daarnaast ben je gesprekspartner op het gebied van innovaties en technische oplossingen in de industriële verhuur. Het deelnemen aan projecten behoort eveneens tot je takenpakket.

Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste medewerker die bruist van de energie en goede ideeën. Je overziet processen en  beschikt over uitstekende analytische vaardigheden. Je bent in staat om tactisch/strategisch mee te denken maar bent daarbij ook graag operationeel bezig.  Als persoon ben je flexibel en accuraat. Je kunt je goed zelfstandig werken en neemt initiatief en verantwoordelijkheid. Je bent onderhandelingsvaardig en communicatief sterk (je bezit veel overtuigingskracht). Je bent assertief en krijgt zaken bij collega’s en klanten geregeld. Daarnaast kun je goed samenwerken, heb je veel inlevingsvermogen, denk je graag mee en pak je –tot slot- de zaken aan.

Wat vragen wij?

Je hebt met succes een (technisch bedrijfskundige) hbo-opleiding (bachelor niveau) afgerond en hebt reeds (enige) ervaring opgedaan in een vergelijkbare functie in een technische omgeving. Daarnaast ben je in het bezit van minimaal een NEVI 1 diploma. Je hebt een uitstekende beheersing van Excel en je hebt een goed technisch inzicht.

Wat bieden wij?

Als nieuwe medewerker binnen Indu-Tools zal je eerst volledig ingewerkt worden. Dit inwerktraject vinden we erg belangrijk, we besteden er dan ook veel aandacht aan door jou volledig wegwijs te maken in de organisatie. We zijn een dynamisch en ambitieuze organisatie die volop in beweging is, we kennen een prettige werksfeer en een open cultuur. We eindigen de week steevast met een hapje en een drankje, we bieden een goed salaris en goede arbeidsvoorwaarden, waaronder 23 vakantiedagen, 13 ADV dagen en een goed pensioen.

Locatie:

Rotterdam, Nederland.

Wie zijn wij?

Indu-Tools is een verhuurder op het gebied van industrie, metaal en offshore. We zijn een jonge, dynamische en snel groeiende organisatie waarbij service aan de klant centraal staat. Wij verhuren alles wat de klant nodig heeft voor haar projecten, turnarounds of werkplaats. Met één telefoontje nemen wij de gehele organisatie rondom materieel uit handen en zorgen wij ervoor dat de juiste materialen op de juiste plaats terecht komen. Wij leveren aggregaten, compressoren, lasapparatuur, pneumatische-, hydraulische-, handmatige- en elektrische gereedschappen en machines. We zijn opgericht in 2005, hebben momenteel ruim 40 medewerkers in dienst en zijn gevestigd in Rotterdam en Noord Holland.

Disclaimer voor recruiters en werving & selectie bureaus

Wij accepteren geen ongevraagde sollicitaties of cv’s van W&S bureaus. Acquisitie in de breedste zin van het woord stelt de recruitment afdeling niet op prijs.

Interesse?

Ben je naar aanleiding van deze vacature enthousiast geworden en voldoe je aan het gestelde profiel? Stuur dan je cv én motivatie per e-mail naar: Werkenbij@indu-tools.nl. Binnen 1 week nemen wij contact met je op over de eventuele verdere procedure.