Projecten & Turnarounds

Indu-Tools biedt oplossingen op maat voor projecten en turnarounds, die u optimaal ondersteunen. Wij maken samen met u een nauwkeurige analyse en brengen in kaart welk materieel er nodig is. Op deze manier zijn de juiste materialen in de juiste hoeveelheden op tijd op locatie.

Wij stellen een plan op waarin we de planning en organisatie van uw project uitwerken. U heeft hier geen omkijken naar. Wij garanderen u dat het benodigde materieel op locatie klaarstaat op het moment dat u het nodig heeft.

Indu-Tools kan een magazijn op locatie verzorgen, compleet met ons materieel en
verbruiksartikelen. Ook kan er een beheerder worden ingehuurd voor de inname en uitgifte van goederen. Dit is inclusief het verzorgen van het administratieve en technische beheer. Zo weet u precies wat er gebeurt en heeft u inzicht in alle gemaakte kosten.

Indu-Tools levert zijn materialen bij voorkeur aan in containers. Dit bespaart behandelingskosten. Wij leveren de container af, u opent de deuren en uw magazijn staat klaar voor gebruik. Een samenwerking met Indu-Tools bespaart u veel kosten.


Gereedschap pas registratie

Bij het Gereedschap pas registratie systeem van Indu-Tools bv kunt u een keuze maken om een gereedschap pas te activeren of blokkeren. Uw aanvraag word van maandag tot vrijdag tussen 7:30 en 16:30 meestal binnen een uur verwerkt. Als u een pas wil laten activeren buiten deze tijden neem dan contact op met de medewerker van het Indu-Tools magazijn. klik hier om naar het registratie systeem te gaan

Projecten

Offshore

Offshore

Offshore

Offshore

Offshore

Offshore